2020-10-26 20:00:00 | Rondje Groningen: Hypersnel met de trein naar Zwolle

[ad_1]

Elke doordeweekse dag om 21.00 uur zet RTV Noord de leukste en meest opmerkelijke (sociale media) berichten uit Stad en Ommeland op rij. Door de hoeveelheid berichten kan dit artikel wat langer laden.

1) Met de hypertrain van Groningen naar Zwolle

Oké, niet met een hypertrain, maar een hyperlapse – razend versneld beeld van YouTuber 4K Hyperlapse Holland. Evenwel de moeite waard om te zien, met miniatuur-vibe en ontspannen muziek.

2) Al gezien?

FC Groningen- en fanatieke Eredivisiefans hebben (de samenvatting van) Fortuna Sittard – FC Groningen vast al gezien. Zo niet, bekijk ook dan de twee typische spitsengoals van Strand Larssen, de nieuwe man van de FC voorin.

3) Was het nou Rolde of Roden?

Weet je wat, Rolde klinkt lekkerder, dat maken we ervan! En zo wordt er in Leek niet naar de Roderwolderdijk verwezen, maar naar…

4) Als jij niet naar het restaurant kan…

… dan komt het restaurant misschien wel bij jou. Voila in stad Groningen heeft een verrassing voor de thuisafhalers in deze coronatijd: de chefkok kan zomaar langskomen.

5) Kindcentrum Te wat?

De naam van het gloednieuw schoolgebouw Kindcentrum Ten Boer loopt over de hoek van het gebouw: Kindcentrum te… aan de ene kant, …n Boer aan de anderen. Daar kan je iets van vinden.

6) Rennen met de hond

De YouTubers van account Running Modes hebben nog nooit zoveel reacties gehad als tijdens het rennen met hun Greyhound-hond in Groningen.

8) Halloween-lantaarnpaal?

Nee, Paars licht van een lantaarnpaal betekent iets anders!

Rondje Groningen is er elke doordeweekse dag om 21.00 uur. Hier blader je door de vorige edities. Tot morgen!

[ad_2]

Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]

Leave a Reply