2021-01-20 13:36:57 | ’Winkels worden na sluitingstijd (20.00 uur) schoongemaakt en bijgevuld’ | Financieel

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

Amsterdam – Ondernemers en winkeliers, waaronder supermarkten, slijterijen en drogisterijen kunnen, zodra de avondklok daadwerkelijk wordt ingevoerd, openblijven tot 20.00 uur ’s avonds. Werknemers krijgen via een werkgeversverklaring vrijstelling om ook na 20.30 uur naar buiten te kunnen. Datzelfde geldt ook voor het personeel in de verschillende distributiecentra in ons land.

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”” border_radius=”0″ link=”” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:deTelegraaf[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply