2021-01-20 20:23:45 | Johnny Jansen opgelucht en trots na bereiken kwartfinale

Johnny Jansen was opgelucht en trots op zijn elftal, nadat SC Heerenveen ternauwernood de kwartfinale van de beker bereikte door FC Emmen met 1-2 te verslaan.

,,Dit is hartstikke mooi”, zei de trainer van Heerenveen. ,,Ik weet niet wanneer de loting is, maar die ga ik zeker volgen.” Heerenveen speelt in de kwartfinale hoe dan ook een thuiswedstrijd.

Jansen loofde opnieuw het karakter van zijn ploeg, die een 1-0 achterstand bij rust omboog in de tweede helft. ,,Daar draait het uiteindelijk allemaal om. We hebben na de wedstrijd tegen RKC Waalwijk (1-1, red.) met elkaar gesproken. Wat kunnen we beter doen? Wat moeten we veranderen? Wat verlangen we van elkaar?”

,,Ik vond ons zondag tegen VVV-Venlo als een team opereren”, vervolgde Jansen. ,,Daar was ik heel blij mee, of je nu slecht of goed voetbalt. En dat karakter heb ik tegen Emmen ook weer gezien. We zijn blijven strijden met elkaar en bij momenten beter gaan voetballen.”

Bronvermelding:Leeuwarder Courant

Leave a Reply