2021-01-21 07:10:48 | Omgewaaide bomen en problemen op de weg door harde wind

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

Harde wind heeft afgelopen nacht veel problemen en schade veroorzaakt. Op verschillende plaatsen in Nederland waaiden bomen om.

In de buurt van Utrecht viel een boom op een rijdende auto. De bestuurder raakte gelukkig niet gewond. De auto was wel beschadigd.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Het blijft nog even waaien. Vooral voor vrachtwagens en auto’s met aanhangers is het lastig rijden. Daarom waarschuwt de ANWB om de komende uren niet de weg op te gaan.

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://cdn.nos.nl/image/2021/01/21/708837/1008×567.jpg” border_radius=”0″ link=”https://cdn.nos.nl/image/2021/01/21/708837/1008×567.jpg” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:NOS[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply