2021-10-23 13:00:00 | Workshop Noordzeekunst wegens succes verlengdDRIEHUIS Jong en oud hebben zich in de herfstvakantie in het Pieter Vermeulen Museum te Driehuis heerlijk vermaakt met het maken van een creatie van jutmateriaal van het strand. Wegens succes wordt de workshop Noordzeekunst verlengd: elke woensdag in oktober en november tussen 14.00 en 16.00 uur kan voor 3,50 euro een eigen kunstwerk gemaakt worden.

De grappige en kleurrijke kunstuitingen van Corrine Oudenampsen, die tot en met 28 november in het museum exposeert met haar ‘noordzeekunst’ zijn hierbij een prachtige inspiratiebron. Zowel de kunstobjecten als ansichtkaarten van haar kunstwerken zijn in het museum te koop. Zeker de moeite waard om een keer langs te komen.

Kosten expositie: Entree museum via reserveren tijdslot. Kosten workshop: Entree museum via reserveren tijdslot en voor de workshop 3,50 euro bij de kassa. Aanmelden workshop graag via [email protected].
Jutmateriaal, houtjes, netjes, touw en prulletjes zijn welkom, dus neem ze gewoon mee om te gebruiken.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: