2021-11-24 06:30:00 | Toegangsweg parkeerplaats Koningshof afgesloten wegens werkzaamheden


[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””]

[ms_row]
[ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

OVERVEEN De toegangsweg naar de parkeerplaats Koningshof wordt voorzien van een nieuwe toplaag. De weg is hierbij afgesloten voor alle weggebruikers. De werkzaamheden starten eind november en duren ongeveer een week.

Eind november starten de werkzaamheden aan de toegangsweg naar parkeerplaats Koningshof. De toegangsweg wordt voorzien van een nieuwe toplaag en er worden platen aangebracht onder de plekken met de meeste kuilen. De vele kuilen en plassen zijn daarmee straks verleden tijd. 

Voor iedereen, ook wandelaars en fietsers, is de toegangsweg afgesloten om te zorgen dat de aannemer snel kan werken. De werkzaamheden duren tot begin december.

[/ms_column]
[ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”nieuws_bron_image_url” border_radius=”0″ link=”nieuws_bron_image_url” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””]
[/ms_column]
[/ms_row]

[/ms_section]

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””]
[ms_row]
[ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]
[/ms_column]
[ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]
Bronvermelding:nieuws_bron
[/ms_column]
[/ms_row]
[/ms_section]