2021-05-12 11:41:00 | Haarlems collectief Tell to Inspire start ‘Social Impact Tour’ in DeLaMar theater | Haarlems Weekblad

[ad_1]

HAARLEM Het Haarlemse collectief Tell to Inspire start 24 mei met de ‘Social Impact Tour’ in theater DeLaMar in Amsterdam. Deze tour biedt een mix van dans, muziek, cabaret en sprekers en moet het komende jaar 36 steden in Nederland aandoen. Helaas is het voorlopig nog niet mogelijk om de avonden fysiek bij te wonen, maar alles is online te volgen. Een deel van de ticketopbrengst van de tour gaat naar ruim vijftig sociale initiatieven, gekozen door de verschillende teamleden.

Het Haarlemse collectief Tell to Inspire heeft als missie: ‘Mensen inspireren én stimuleren om elkaar te helpen’. “Inspireren doen wij door de Social Impact Tour te organiseren en elkaar helpen doen wij door een deel van onze ticketopbrengst te doneren aan sociale initiatieven”, zo laat het collectief weten. Het is de bedoeling dat er vanaf 24 mei een tour door Nederland gaat, waarbij 36 steden worden aangedaan. Een deel van die steden is reeds bevestigd. Alle avonden krijgen het thema ‘Dit ben ik echt mee’. Een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers deelt op hun eigen manier hun indrukwekkende verhaal met het digitale publiek. 

Vooralsnog doet de ‘Social Impact Tour’ in ieder geval Amsterdam, Leiden, Scheveningen, Utrecht en Rotterdam aan. Voor optredens in andere plaatsen is de organisatie nog in overleg. Het is in ieder geval zeker de bedoeling dat de tour ook in Haarlem neerstrijkt. De eerste avond op 24 mei in het Amsterdamse DeLaMar theater heeft in ieder geval vast een Haarlems tintje. Danshuis Haarlem verzorgt deze avond een aantal optredens en steunt daarmee het goede doel ‘Jong talent aan zet’. Daarnaast is er onder andere muziek van Melanie Reindertsen en een Gechoreografeerde led-show van Duece Events & Entertainment. 

De voorstellingen van de ‘Social Impact Tour’ starten om 18.30 uur met een voorprogramma en duren tot 20.15 uur. Kijk voor meer informatie over de tour op www.telltoinspire.com.

[ad_2]

Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]