2021-05-14 13:00:00 | Welzijn Bloemendaal brengt activiteiten onder de aandacht in animatiefilmpje | Haarlems Weekblad

[ad_1]

BLOEMENDAAL Een bekend gezegde luidt: “een beeld zegt meer dat duizend woorden”. Dat gegeven is door Welzijn Bloemendaal aangegrepen om in een animatie van anderhalve minuut haar activiteiten onder de aandacht te brengen. 

“‘Over het algemeen weten de inwoners van Bloemendaal ons wel te vinden als ze ons nodig hebben’, zegt directeur Johan van Buren, “maar dan helpt het als de mensen ook weten waarvoor ze Welzijn Bloemendaal terecht kunnen. In deze animatie worden onze activiteiten visueel weergegeven ondersteunt door gesproken tekst”. 

De animatie is aangeboden aan diverse instanties binnen de gemeente Bloemendaal, zoals de bibliotheek, sportclubs en ouderenbond. Zij kunnen deze dan via een link op hun website plaatsen of meesturen in een digitale nieuwsbrief.

Het verzorgen van vervoer met zowel bussen als particuliere auto’s is één van de vele aangeboden activiteiten van Welzijn Bloemendaal. De vrijwillige chauffeur en kantoormedewerker Peter van Borkum had deze week de eer om de animatie te lanceren. Met een druk op de knop verscheen de animatie op een groot scherm en is ook via de website en sociale media van Welzijn Bloemendaal te bekijken.

[ad_2]

Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]