2021-06-25 12:56:00 | Al rijdend terug in de tijd bij viering 100 jarig bestaan Zeeweg

[ad_1]

BLOEMENDAAL Misschien niet 100 jaar, maar oud zijn ze wel, de klassieke automobielen die meereden in de stoet over de Zeeweg in het kader van het 100-jarige bestaan van de weg tussen Bloemendaal en de zee.

De auto’s stonden vanmiddag opgesteld bij het gemeentehuis van Bloemendaal. Daar werden de bezoekers verwelkomd door burgemeester Roest. “Fijn dat ik hier gastheer mag zijn bij deze gebeurtenis. Ik merk ook dat u er ook echt aan toe bent. Het doet mij deugd dat zoveel inwoners en andere betrokkenen vandaag bij elkaar zijn gekomen om dit heugelijke moment met elkaar te vieren.”


Mariëlle Tukker

De burgemeester kreeg, evenals Arthur van Dijk (commissaris van de Koning), op het bordes van het gemeentehuis uit handen van Wim Alferink (voorzitter ‘Ons Bloemendaal’) een boek uitgereikt. Een boek met verhalen over 100 jaar Zeeweg. Ook alle autokoeriers kregen het boek overhandigd.

De commissaris van de Koning stond in zijn speech nog stil bij het recente ongeluk waarbij twee dodelijke slachtoffers vielen te betreuren. Hij wenste de betrokken erg veel sterkte.


Mariëlle Tukker

Rond 14.30 uur vertrokken de auto’s weer voor een rit over de Parkweg richting de Midden Duin en Daalseweg.

[ad_2]

Klink hier om het artikel te lezen

[sc name=”bronvermelding”]