2021-08-05 15:26:00 | Geen afspraak meer nodig voor eerste coronaprikREGIO Vanaf deze week kan iedereen van 12 jaar en ouder die nog geen vaccinatie-afspraak heeft gemaakt, zonder afspraak terecht bij alle vaccinatielocaties van GGD Kennemerland voor de eerste prik. GGD Kennemerland wil inwoners hiermee de mogelijkheid bieden om zich laagdrempelig en dichtbij huis te laten vaccineren.

Aangezien er nu minder massaal wordt gevaccineerd, bouwt GGD Kennemerland het aantal vaccinatielocaties weer af. De vaccinatielocaties in Uitgeest en Beverwijk zijn geopend tot en met 15 augustus. In Haarlem is de locatie geopend tot eind september. De locatie in Badhoevedorp bij P4 Lang Parkeren blijft langer geopend. Op de locaties wordt gevaccineerd met BioNTech/Pfizer. De mogelijkheid om langs te komen zonder afspraak geldt alleen voor mensen die nog geen vaccinatie-afspraak hebben staan en voor de eerste prik komen.

Kijk voor meer informatie HIERKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: Nieuwsblad IJmuiden