[07-08-2022 12:11]-Column | Ik ga al een hele tijd met alle nepbeesten die ik tegenkom op de foto en het is inmiddels een bonte verzameling – Wieler Revue

NUMS Provincie Utrecht Vlag - 350X90
Mathieu van der Poel gaat helemaal op in Fortnite en het meezingen en dansen met liedjes van Justin Bieber.
Nu hou ik ook wel van vogels, maar als ik op de fiets zit, ben ik door iets anders gefascineerd.
Noem het een absurdistische tic, maar als er ergens een enorme kip of duif (zie foto’s) zomaar op een rotonde staat, word ik helemaal wild.
Als ik weer wat bedaard ben ga ik altijd met ze op de foto en post ik het op Instagram.
Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door André van den Ende (@zwoebezwoebstra)Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door André van den Ende (@zwoebezwoebstra)Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door André van den Ende (@zwoebezwoebstra)Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door André van den Ende (@zwoebezwoebstra)Laatste veroveringEn last but not least m’n meest recente ‘verovering’: een alleraardigste beer met een bolletjesvlinderstrik bij het Noord-Groningse plaatsje Saaxumhuizen.

Bronvermelding:Wieler Revue