1 miljoen spinners liggen in Eindhoven klaar: om gratis mee te nemen

1 miljoen spinners worden gratis weggeven in Eindhoven. Kent u ze nog? De spinners? Ze waren razend populair onder kinderen. De rage is allang voorbij, maar bij speelgoedbedrijf Toi-Toys International in Eindhoven hebben ze er nog wat liggen. Eén miljoen om precies te zijn. En ze willen er van af. En dus mogen ze opgehaald worden. Gratis. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #SpinnersKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

26 Comments on “1 miljoen spinners liggen in Eindhoven klaar: om gratis mee te nemen”

  1. Omg wat een zielige vertoning als er iets gratis is het maakt niet uit wat dan gaan honderden mensen zelfs in deze bloedhitte in de rij staan voor een fidget spinner van een paar eurocent wat een ergerlijke eigenschap.

Leave a Reply