2020-10-03 14:05:00 | Alkmaar Light Festival valt in de smaak: Echt veel werk van gemaakt

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

ALKMAAR – De eerste editie van het Alkmaar Light Festival is positief ontvangen. Het verlichte evenement in de binnenstad zou eigenlijk in maart plaatsvinden, maar door de corona-uitbraak werd alles uitgesteld. In aangepaste vorm kon het gisteren toch doorgaan.

“Een buitengewone expeditie langs lichtkunst, videokunst, live muziek en performances”, omschrijft de organisatie van het Light festival het evenement. Vanwege corona is het festival veranderd in een wandeltocht, in kleine groepjes, langs de verschillende optredens.

“Mooi, modern en echt veel werk van gemaakt”, vindt een van de bezoekers. Ook vanavond en zondagavond wordt er nog opgetreden, maar alle kaarten zijn inmiddels uitverkocht.

Voor de liefhebber die er toch nog een iets van mee wil krijgen: mediapartner wandelde gisteravond met de camera mee door de stad.

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://media.nhnieuws.nl/images/414841.b558c17.jpg” border_radius=”0″ link=”https://media.nhnieuws.nl/images/414841.b558c17.jpg” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:NH Nieuws[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply