2020-10-04 05:59:25 | Ruim een half miljoen kijker voor Heel Holland Bakt kids

[ad_1]

De aftrap van de kinderversie van Heel Holland Bakt heeft minder kijkers getrokken dan de volwassen versie normaal gesproken aantrekt. Naar het programma op NPO Zapp keken zaterdagavond om 19.25 uur ruim een half miljoen mensen (530.000), blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Het bakprogramma lijkt qua inhoud op het reguliere kijkcijferkanon op de zondagavond, maar bevat opdrachten die natuurlijk afgestemd zijn op kinderen. Ook worden de jonge bakkers in de tent bijgestaan door een volwassene. De jury en presentatie is met Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven en André van Duin hetzelfde.

Wie is de mol? was zaterdagavond weer het best bekeken programma van de dag. De zoektocht naar de saboteur in de groep trok ruim 2,5 miljoen kijkers. De NOS Journaals van 20 uur en 18 uur maken de top drie vol met respectievelijk gemiddeld 2,3 en 1,3 miljoen kijkers.

Bij de commerciële zenders was BankGiro Miljonairs (RTL 4) het programma dat primetime de meeste kijkers trok (bijna 1,2 miljoen). Holland’s Got Talent (1,0 miljoen kijkers) en Ik Hou van Holland (802.000 kijkers), die respectievelijk om 20 uur op RTL 4 en SBS6 begonnen, waren net iets minder in trek.

Het bericht Ruim een half miljoen kijker voor Heel Holland Bakt kids verscheen eerst op Nieuws.nl.

[ad_2]

Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

Leave a Reply