2020-10-04 06:02:56 | Dagcijfers corona in Zaanstreek-Waterland

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu meldde tussen vrijdagmiddag en zaterdagmiddag 93 nieuwe besmettingen in Zaanstreek-Waterland. De gemeente Zaanstad blijft een brandhaard voor corona, met in een etmaal tijd 42 nieuwe coronagevallen. Edam-Volendam is probleemgemeente nummer twee met wederom 13 nieuwe coronaregistraties. Purmerend komt uit op 18 nieuwe besmettingen die tussen vrijdagmiddag en zaterdagmiddag werden […]

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”” border_radius=”0″ link=”” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:Groot-Waterland[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply