2020-10-04 13:40:23 | Verdachte aangehouden na straatroven en steekincidenten in Noord

[ad_1]

Verschillende vrouwen zijn vanochtend beroofd in Noord. Twee van hen zijn ook gewond geraakt nadat ze gestoken werden met een mes. Na een flinke zoektocht heeft de politie vervolgens rond het middaguur een verdachte aangehouden op de Insulindeweg.

De straatrover sloeg eerst toe op de H. Cleyndertweg. Hij probeerde daar een vrouw te beroven onder dreiging van een mes. Het slachtoffer wist daarentegen te vluchten, waardoor de straatrover er uiteindelijk zonder buit vandoor ging. 

Steekincidenten

Even later vond er een steekincident plaats op de Dijkwater, waarbij een vrouw werd beroofd. Zij moest vervolgens naar het ziekenhuis worden gebracht.

Daarna vond er een steekincident plaats in het Baanakkerspark, waarbij een vrouw van haar fiets werd getrokken en onder dreiging van een mes werd beroofd.

Tot slot vond er een steekincident plaats op de Volendammerweg, waarbij opnieuw een vrouw het slachtoffer was.

Duidelijk signalement

Bij alle incidenten kon er een duidelijk signalement van de verdachte worden vastgesteld. Op basis daarvan zijn agenten ‘met man en macht gaan zoeken’, vertelt de politie.

Uiteindelijk is er een verdachte aangehouden, die vermoedelijk verantwoordelijk is voor alle vier de incidenten. Onderzoek moet dat overigens nog uitwijzen.

[ad_2]

Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

Leave a Reply