2020-10-04 13:55:20 | ‘Ajax betaalt in eerste instantie 11 miljoen euro voor transfer Davy Klaassen’

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

Ajax en Werder Bremen hebben vandaag een akkoord bereikt over de transfersom van Davy Klaassen (27). Dat meldt de Telegraaf. 

De Duitse club krijgt 11 miljoen euro voor de speler, en maximaal drie miljoen euro aan bonussen. 

Deal

Eerder deze week zou Ajax ook al meerdere keren een bod hebben uitgebracht, maar dat leverde tot nog toe geen succes op. Vandaag is er naar verluidt dan tóch een deal gesloten door Marc Overmars, terwijl hij op weg was naar FC Groningen.

Terugkeer

De terugkeer van Klaassen komt daardoor een stuk dichterbij. Van 2011 tot 2017 speelde hij ook al voor Ajax. Daarna stapte de voetballer over naar Everton, om een jaar later een transfer naar Werder Bremen te maken.

Ajaxfans Kale en Kokkie zien een terugkeer van Klaassen in elk geval wel zitten, zo vertelden ze eerder.

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://media.at5.nl/images/398372.82c4eb5.jpg” border_radius=”0″ link=”https://media.at5.nl/images/398372.82c4eb5.jpg” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:AT5[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply