2020-10-04 16:13:44 | Ten Hag vindt wisselen van posities niet noodzakelijk, ondanks nederlaag

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

Ondanks een teleurstellende wedstrijd is trainer Erik ten Hag voorlopig niet van plan om posities te wisselen. ‘Als we één wedstrijd weinig kansen creëren en niet scoren is dat geen reden om alles over boord te zetten’, stelt hij.

Ajax verloor vandaag 1-0 van Groningen en liep daarmee voor het eerst dit seizoen tegen puntenverlies aan.  ‘We hebben te weinig geïnvesteerd, hadden te weinig diepte in het spel’, erkent Ten Hag daarom.

Toch wil hij niet te snel conclusies trekken. ‘We hebben alle wedstrijden tot nog toe gewonnen. We hebben al die wedstrijden ook gescoord’, stelt hij.

Bekijk het hele interview hier:

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://media.at5.nl/images/463726.9aba096.jpg” border_radius=”0″ link=”https://media.at5.nl/images/463726.9aba096.jpg” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:AT5[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply