2020-10-05 00:55:50 | Ook in Nieuw-Zeelands grootste stad alle coronamaatregelen opgeheven: ‘Niet te vroeg juichen’

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

De rest van Nieuw-Zeeland was al enkele weken verlost van alle coronamaatregelen, maar vanaf deze week worden ook in Auckland de laatste beperkingen opgeheven. Toch waarschuwt premier Jacinda Ardern inwoners van het land om niet te zelfgenoegzaam te worden. “Ik wil niet dat mensen denken dat het virus verdwenen is.”

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/content/images/2020/10/05/ANP-423515971.jpg” border_radius=”0″ link=”https://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/content/images/2020/10/05/ANP-423515971.jpg” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:RTLNieuws[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply