2020-10-05 05:19:00 | Gewonde bij schietpartij op galerij flat Amsterdam Zuidoost

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

AMSTERDAM – Op een galerij van een flat aan de Kikkenstein in Amsterdam-Zuidoost is vannacht iemand beschoten. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. 

De schietpartij had rond 3.45 uur plaats. Via Twitter laat de politie weten in de omgeving van de flat op zoek te zijn naar de gevluchte schutter.

Het slachtoffer was bij aankomst van de hulpdiensten aanspreekbaar, maar verder is er nog niets bekend.  

De politie verwacht later vanochtend meer informatie naar buiten te brengen. 

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://media.nhnieuws.nl/images/397229.dc4b935.jpg” border_radius=”0″ link=”https://media.nhnieuws.nl/images/397229.dc4b935.jpg” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:NH Nieuws[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply