2020-10-05 13:02:00 | Vier aangiften en tien meldingen van Alkmaarse serie-aanrander

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

ALKMAAR – Van de serie-aanrander die vrouwen rondom de Rekerhout lastigvalt, ontbreekt nog altijd ieder spoor. Inmiddels hebben veertien slachtoffers zich gemeld bij de politie. Vier vrouwen hebben aangifte tegen de man gedaan.

De binnenstromende tips hebben nog niet tot een aanhouding kunnen leiden, laat een politiewoordvoerder weten aan NH Nieuws. Camerabeelden worden momenteel nog onderzocht.

De vrouwen melden in de afgelopen maand te zijn lastiggevallen door een man op een fiets. Hij zou de vrouwen die hij passeert ongewenst betasten, door hen op hun achterwerk te slaan. 

Raar gekreun

Een van de vrouwen deed eerder haar verhaal aan NH Nieuws. Linda (26) werd eind september tijdens een wandeling zelfs twee keer ongewenst betast door de man. “Uit het niets werd ik in mijn kont gegrepen door een man. Hij kreunde er heel raar bij”, aldus Linda.

De slachtoffers geven allemaal hetzelfde signalement. De man heeft een blanke huidskleur en is tussen de 1.80 en 1.95 meter lang. Hij wordt tussen de 20 en 30 jaar geschat. Bij alle incidenten droeg de man een capuchon. 

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://media.nhnieuws.nl/images/414962.8c0289d.jpg” border_radius=”0″ link=”https://media.nhnieuws.nl/images/414962.8c0289d.jpg” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:NH Nieuws[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply