2020-10-05 15:00:00 | Milo en Henneke overspoeld met reacties voor DVDbank: "Bijna honderd nieuwe ophaaladressen"

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

NIEUW-VENNEP – Milo en Henneke van de DVDbank in Nieuw-Vennep worden sinds afgelopen zaterdag overspoeld met reacties. “Het is overweldigend”, vertelt Milo vandaag aan NH Nieuws. “We hebben tussen de 80 en 100 nieuwe ophaaladressen en het loopt nog steeds flink door.”

En daarom zullen Milo en Henneke de komende weekenden voornamelijk in hun auto doorbrengen. Met aanbiedingen uit Limburg, Brabant en Drenthe is het aantal aanbiedingen geëxplodeerd. “Er is zelfs een oud-videotheekeigenaar die heeft laten weten zijn collectie ter beschikking te stellen”, vertelt Milo. 

Maar met alle aanbiedingen dienen zich twee problemen aan. Met het kleine autootje van Milo en een gebrek aan opslagruimte lopen ze tegen de kosten aan: “Een ritje door Nederland kost me al gauw 50 á 60 euro. Aangezien ik het het zelf ook niet zo breed heb, moet ik ook aan mezelf denken.”

Milo vertelt dat er gelukkig ook veel mensen zijn die de dvd’s zelf willen komen brengen naar Nieuw-Vennep. “We krijgen echt hartverwarmende reacties van de mensen, sommigen nemen ook de kosten van de dvd’s opsturen voor hun eigen rekening.” 

De volgende stap van Milo en Henneke is het contact leggen met voedselbanken, als zij mee willen doen, heeft het duo misschien meer perspectief op een opslagruimte bij een voedselbank. “Het is een overweldigend succes, maar het loopt de spuigaten uit”, aldus Milo Baron.

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://media.nhnieuws.nl/images/414800.c7ec50d.jpg” border_radius=”0″ link=”https://media.nhnieuws.nl/images/414800.c7ec50d.jpg” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:NH Nieuws[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply