2020-10-05 17:55:00 | Zware regenval veroorzaakt overlast in Beverwijk

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

BEVERWIJK – Het verkeer in Beverwijk heeft het zwaar te verduren gehad als gevolg van de hevige regenbuien van vanmiddag. Vooral in het viaduct op de Wijckermolen was de overlast voor fietsers groot.

Ook andere delen van Beverwijk stonden blank, zoals de Koningstraat. Noortje Kok, woordvoerder van Veiligheidsregio Kennemerland laat weten dat er inderdaad een flinke regenbui is geweest in Beverwijk en IJmuiden.

“We hebben een aantal meldingen ontvangen, maar inmiddels hebben we alles onder controle,” aldus Kok.

Tekst gaat door onder de foto slideshow

Ook op andere plekken in de IJmond zorgde de hevige regenval voor wateroverlast. Zo laat de gemeente Velsen via hun Facebook pagina weten dat hun putten de hoeveelheid water niet aankunnen.

De wijkploegen van Velsen zijn inmiddels begonnen met het reinigen van de putten, zodat het water weg kan zakken.

Code geel

Het KNMI heeft vanwege de buienafgegeven voor de provincie Noord-Holland en waarschuwt voor wateroverlast. Rijkswaterstaat roept weggebruikers op om alert te zijn.

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://media.nhnieuws.nl/images/414992.518fefb.jpg” border_radius=”0″ link=”https://media.nhnieuws.nl/images/414992.518fefb.jpg” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:NH Nieuws[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply