2020-10-05 21:01:00 | Politie doet onderzoek op plek waar Tamar (14) werd aangereden

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

MARKEN – De politie heeft vanavond onderzoek gedaan op de Zeedijk bij Marken in het onderzoek naar de dood van de 14-jarige Tamar deze zomer. 

Op 25 juli kwam Tamar toen een grijze Mazda haar schepte. De bestuurder van de auto reed door, maar werd later alsnog opgespoord. 

De politie doet vanavond op exact dezelfde locatie als waar het ongeluk destijds plaatsvond, onderzoek naar wat de bestuurder van de auto wel en niet gezien kan hebben. Hierbij is eenzelfde soort auto naar de plek gebracht. 

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://media.nhnieuws.nl/images/414999.ce12843.jpg” border_radius=”0″ link=”https://media.nhnieuws.nl/images/414999.ce12843.jpg” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:NH Nieuws[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply