2020-10-05 21:05:00 | Marechaussee schiet man in z’n been op Schiphol nadat hij mes trok

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

SCHIPHOL – Een man is vanavond in de vertrekhal op Schiphol in zijn been geschoten door de Koninlijke Marechaussee. Dit gebeurde toen hij de marechaussee belaagde met een mes. 

Woordvoerder Robert van Kapel van de marechaussee laat NH Nieuws weten dat de man voor problemen zorgde bij balierij 9 in Vertrekhal 2. Wat zijn motief was, is nog onbekend. Volgens Van Kapel ging het om een ‘enorm mes’.

De man reageerde herhaardelijk niet op oproepen om het mes neer te leggen. Toen de man op de marechaussee afkwam, werd hij in zijn been geschoten.

Tweede verdachte

Rond 22.30 uur was de situatie onder controle. De man is afgevoerd met een ambulance. De marechaussee doet onderzoek.

De marechaussee meldt dat er een tweede verdachte is aangehouden die samen met de man gezien was.

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://media.nhnieuws.nl/images/415003.9047037.jpg” border_radius=”0″ link=”https://media.nhnieuws.nl/images/415003.9047037.jpg” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:NH Nieuws[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply