2020-10-06 05:25:10 | Gynaecoloog Zwolle gebruikte zonder medeweten wensouders eigen sperma voor inseminatie

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

Een gynaecoloog die in Zwolle werkte, heeft zijn eigen sperma gebruikt voor inseminatie zonder dat de wensouders hiervan op de hoogte waren. Dat heeft het Isala Ziekenhuis bekendgemaakt. Op dit moment zijn er 17 donorkinderen bekend.

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/content/images/2020/10/06/ANP-321296827.jpg” border_radius=”0″ link=”https://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/content/images/2020/10/06/ANP-321296827.jpg” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:RTLNieuws[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply