2020-10-06 10:10:28 | Zes arrestaties in Brabant en Limburg bij groot anti-witwasonderzoek

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

In Geldrop, Veldhoven, Nuenen, Echt-Susteren en Eindhoven zijn in totaal zes verdachten van hun bed gelicht tijdens een internationaal opsporingsactie naar het grootschalig witwassen van drugsgeld. De actie duurt nog tot in de loop van de middag.

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://images.nrc.nl/7n-M-6UVwSs7anX0U2UpSHzwr4M=/1280x/filters:no_upscale()/s3/static.nrc.nl/wp-content/uploads/2020/10/web-0610binwitwas.jpg” border_radius=”0″ link=”https://images.nrc.nl/7n-M-6UVwSs7anX0U2UpSHzwr4M=/1280x/filters:no_upscale()/s3/static.nrc.nl/wp-content/uploads/2020/10/web-0610binwitwas.jpg” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:NRC[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply