2020-10-06 12:00:00 | Even voorstellen: de makers van Wij Zijn Amsterdam

Wij Zijn Amsterdam is het platform van AT5 waar jonge Amsterdammers laten zien wat hen bezighoudt. In WZA laten ze de stad zien door hun ogen en daarnaast maken ze de items van A tot Z zelf. Een soort AT5 Academy voor Amsterdams talent dus. 

Sinds begin september lopen er zeven enthousiastelingen stage bij de stadszender. , Kiki, Shereen, Emre, Nadia en Said en vlogger QuatroByVeks zijn de Amsterdammers die naast hun studie of werk twee dagen in de week items maken voor AT5. 

De reportages worden wekelijks op donderdag en zaterdag gepubliceerd, op de website, Instagram, YouTube, Twitter en Facebook. Op zaterdag is een hele aflevering van Wij zijn Amsterdam te zien op onze zender. 

Heb je tips, een idee waar we echt iets mee zouden moeten doen of wil je iets anders kwijt? Laat het ons weten via [email protected]

Leave a Reply