2020-10-10 19:00:00 | De Straten Binnenskamers met Jeangu Macrooy: ‘Verrast door hoeveel impact het op mij had’

[sc name=”w3-main” provlink=”https://nieuwsuitmijnstad.nl/category/provinciaal/provincie-noord-holland” logoprov=”https://i.ibb.co/z5w194g/Logo-Province-Noord-Holland.png” logoalt=”Nieuws uit mijn stad – Provincie Noord-Holland – https://nieuwsuitmijnstad.nl” content=”

Het is deze maand Black Achievement Month en dit jaar is niemand minder dan Jeangu Macrooy ambassadeur. In krap zes jaar tijd groeide hij uit tot een van de grootste muzikale talenten van het land. 

In de Straten van Amsterdam: Binnenskamers zijn we welkom bij Jeangu thuis. In een persoonlijk gesprek met Redouan vertelt Jeangu over zijn weg van Suriname naar Nederland en hoe hij verliefd werd op Amsterdam. Onder het genot van een kop thee vertelt Jeangu wat hij wil bereiken met zijn ambassadeurschap voor Black Achievement Month en wie zijn helden met Afrikaanse roots zijn. 

We moeten het natuurlijk ook even hebben over het Eurovisie Songfestival hebben. Jeangu zou Nederland dit jaar vertegenwoordigen op het grote podium maar dat is verschoven naar volgend jaar. Redouan helpt hem daarom een handje bij het schrijven van zijn nieuwe nummer voor het Eurovisie Songfestival 2021. 

” sourceimage=”https://media.at5.nl/images/463939.5ce3616.jpg” citylink=”https://nieuwsuitmijnstad.nl/Amsterdam/2020-10-10-190000-de-straten-binnenskamers-met-jeangu-macrooy-verrast-door-hoeveel-impact-het-op-mij-had/” source=”AT5″ ][/sc]

Leave a Reply