2020-10-11 05:21:59 | Snelheden tot 250 kilometer per uur bij achtervolging die eindigt in Noord

Nieuws uit mijn stad - Provincie Noord-Holland - https://nieuwsuitmijnstad.nl

Bij een politie-achtervolging vannacht zijn snelheden tot 250 kilometer per uur gehaald. In Noord kon het voertuig worden stopgezet door de politie. Zeker twee personen zijn aangehouden.

De auto met een Duits kenteken kreeg op de A1 bij afslag Laren voor het eerst een stopteken van de politie. Terwijl agenten de afslag wel namen, gaf de bestuurder vol gas en reed de A1 op richting Amsterdam.

Hoge snelheid

Een eenheid van de Amsterdamse politie zag even later de auto met hoge snelheid aankomen vanaf de A1. Het voertuig reed de A10 Oost op en ging via de Zeeburgertunnel naar Noord. Meerdere politie-auto's zetten de achtervolging in.

De bewuste auto nam uiteindelijk de afslag Kadoelen bij Noord en reed via de IJdoornlaan naar de McDonald's. Daar kon de auto door de politie in de linker portier worden geramd.

Aanrijding

Ook werd een andere auto, die daar toevallig reed en niks met de achtervolging had te maken, door de politie aangereden. De bij die aanrijding betrokken agenten reden met hun auto via het talud vanaf de IJdoornlaan de parkeerplaats op en kwamen tegen een reclamebord tot stilstand.

De achtervolgde auto stopte uiteindelijk op de parkeerplaats van de McDonald's. De twee mannelijke inzittenden konden worden aangehouden. De twee vrouwen zijn door de politie weggebracht. De politie heeft de zaak in onderzoek. De auto is in beslag genomen.


Bronvermelding:AT5

Leave a Reply