2020-10-11 06:05:11 | Acht kogels door ramen Amsterdamse flat: politie doet onderzoek

[sc name=”w3-main” provlink=”https://nieuwsuitmijnstad.nl/category/provinciaal/provincie-noord-holland” logoprov=”https://i.ibb.co/z5w194g/Logo-Province-Noord-Holland.png” logoalt=”Nieuws uit mijn stad – Provincie Noord-Holland – https://nieuwsuitmijnstad.nl” content=”

AMSTERDAM – De bewoners van de flat Groeneveen in Amsterdam Zuidoost zijn vannacht geschrokken van schietgeluiden. Er werden acht kogels door de ramen van het portiek geschoten. Drie kogels vlogen door een raam van een woning erachter. Er zijn geen gewonden gevallen. De politie onderzoekt de zaak. 

Buurtbewoners werden omstreeks 02.48 uur opgeschrikt door meerdere knallen en belden de politie. De politie zette de omgeving voor de flat af omdat er op straat acht kogelhulzen werden aangetroffen.

Er raakte niemand gewond. Er is nog geen informatie vrij gekomen over de schutter. Alle sporen zijn door specialisten van de afdeling forensische opsporing(fo)veilig gesteld voor dna onderzoek. Rechercheurs namen ter plaatse een verklaring op van de betreffende bewoners. De politie zal verder gaan uitzoeken of er mogelijk camerabeelden zijn. Er is nog geen verdachte aangehouden.

” sourceimage=”https://media.nhnieuws.nl/images/415353.5dee22c.jpg” citylink=”https://nieuwsuitmijnstad.nl/Amsterdam/2020-10-11-060511-acht-kogels-door-ramen-amsterdamse-flat-politie-doet-onderzoek/” source=”NH Nieuws” ][/sc]

Leave a Reply