2020-10-11 06:56:21 | Man wordt belaagd en mishandeld door drie straatrovers in Haarlem

[sc name=”w3-main” provlink=”https://nieuwsuitmijnstad.nl/category/provinciaal/provincie-noord-holland” logoprov=”https://i.ibb.co/z5w194g/Logo-Province-Noord-Holland.png” logoalt=”Nieuws uit mijn stad – Provincie Noord-Holland – https://nieuwsuitmijnstad.nl” content=”

HAARLEM – Aan de Floris van Adrichemlaan in Haarlem is zaterdagavond een man mishandeld en beroofd van zijn persoonlijke bezittingen. Het gaat om drie daders, die nog steeds voortvluchtig zijn. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer wandelde rond tien uur over de Floris van Adrichemlaan ter hoogte van de brandweer toen er ineens drie jongens op hem af kwamen rennen. De man probeerde nog aan zijn belagers te ontkomen, maar werd even verderop ter hoogte van een supermarkt vastgepakt en mishandeld. De daders zijn er met zijn persoonlijke bezittingen vandoor gegaan over de Professor Donderslaan in de richting van het winkelcentrum.

De politie wil graag in contact komen met mensen die iets hebben gezien van de beroving. Alle drie de daders waren in het donker gekleed, de leeftijd wordt geschat tussen de 18 en 22 jaar.  Één van hen had een ‘voller postuur’ en was rond de 1.70 meter lang.

” sourceimage=”https://media.nhnieuws.nl/images/415354.6defc60.jpg” citylink=”https://nieuwsuitmijnstad.nl/Haarlem/2020-10-11-065621-man-wordt-belaagd-en-mishandeld-door-drie-straatrovers-in-haarlem/” source=”NH Nieuws” ][/sc]

Leave a Reply