2020-10-12 06:00:00 | Eerste Alkmaars kookboek uitgereikt aan Gerard Joling: “Zonder horeca geen reuring”

[sc name=”w3-main” provlink=”https://nieuwsuitmijnstad.nl/category/provinciaal/provincie-noord-holland” logoprov=”https://i.ibb.co/z5w194g/Logo-Province-Noord-Holland.png” logoalt=”Nieuws uit mijn stad – Provincie Noord-Holland – https://nieuwsuitmijnstad.nl” content=”

ALKMAAR – Na wekenlang recepten uitkiezen, koken en mooie foto’s maken is het Alkmaars Kookboek vanaf vandaag te koop. Het eerste expemplaar werd gisteravond uitgereikt aan liefhebber van lekker eten en drinken Gerard Joling. “Horeca is reuring en dat moet je hebben in een stad als Alkmaar.”

Het kookboek is een initiatief van Rotary Alkmaar Young Ambition en moet de horecaondernemers in het zonnetje te zetten, maar ook geven.

In het boek staan vijftig recepten van vijftig koks van Alkmaarse horecazaken. De opbrengt van het boek gaat naar die ondernemers, die het tijdens de coronacrisis stuk voor stuk moeilijker hebben dan normaal. 

” sourceimage=”https://media.nhnieuws.nl/images/415394.f50c8cf.jpg” citylink=”https://nieuwsuitmijnstad.nl/Alkmaar/2020-10-12-060000-eerste-alkmaars-kookboek-uitgereikt-aan-gerard-joling-zonder-horeca-geen-reuring/” source=”NH Nieuws” ][/sc]

Leave a Reply