2021-01-20 19:18:57 | ‘Gemeentebordeel My Red Light sluit definitief’

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

My Red Light, een bordeel op de Wallen dat gefaciliteerd werd door de gemeente en gerund werd door sekswerkers, gaat nooit meer open. Door de coronamaatregelen is de huur niet meer te betalen.

Dat schrijft vanavond. ‘We zijn er behoorlijk stuk van dat we dit initiatief niet overeind hebben kunnen houden. Het is ook verdrietig voor de fantastische groep sekswerkers en beheerders’, laat de Raad van Toezicht weten.

Het zogeheten gemeentebordeel bestaat uit vier panden in de Oudezijds Achterburgwal en Boomsteeg en opende in 2017. Het doel van het bordeel was om sekswerkers eigen baas te laten zijn en pooiers buiten de deur te houden.

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://media.at5.nl/images/435577.1b3d7cb.jpg” border_radius=”0″ link=”https://media.at5.nl/images/435577.1b3d7cb.jpg” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:AT5[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply