2021-01-20 22:23:05 | Juventus wint Italiaanse Supercup – Nieuws.nl

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]


Foto: ANP

Juventus heeft de Italiaanse Supercup gewonnen. De club uit Turijn deed dat door Napoli te verslaan. Het duel eindigde in 2-0.

Na ruim een uur zette Cristiano Ronaldo de Italiaanse kampioen op voorsprong. Lorenzo Insigne miste 10 minuten voor tijd een strafschop voor Napoli. Vervolgens maakte Álvaro Morata er ver in blessuretijd 2-0 van.

Matthijs de Ligt was nog niet fit genoeg om mee te doen bij Juventus. Napoli speelde onder meer met oud-PSV’er Hirving Lozano. Dries Mertens, ook met een verleden in Eindhoven, viel in.

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”” border_radius=”0″ link=”” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:nieuws.nl[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply