2021-09-24 20:13:00 | Van Gaal leidt Telstar naar zegeVELSEN Bondscoach Louis van Gaal heeft als gelegenheidstrainer Telstar naar de tweede seizoenszege in de Keuken Kampioen Divisie geleid. De club uit Velsen won met 1-0 van koploper Jong AZ. Excelsior nam de koppositie over van de Alkmaarders.

Van Gaal was eenmalig coach van Telstar in plaats van Andries Jonker. Een deel van de recette van de wedstrijd gaat naar Spieren voor Spieren, de stichting waar Van Gaal en zijn vrouw Truus ambassadeur van zijn. De bondscoach, die woensdag ook al de training had geleid bij Telstar, zag tot grote tevredenheid Glynor Plet al in de negende minuut de score openen. Die stand hield Telstar vervolgens vast.

Excelsior en ADO Den Haag zijn Jong AZ gepasseerd op de ranglijst. De Rotterdammers wonnen met 3-0 van Jong PSV door twee treffers van Thijs Dallinga en een van Couhaib Driouech. ADO versloeg in eigen huis Roda JC met 2-0. Sem Steijn en Vicente Besuijen waren de doelpuntenmakers. Beide ploegen hebben 16 punten, maar Excelsior staat met een beter doelsaldo bovenaan.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: