2021-09-30 12:30:00 | Jonge Velsense BeestenBenders op spannend dierenavontuurVELSEN Ieder weekend in september kwamen ‘BeestenBenders’ uit alle hoeken van het land om Burgers’ Zoo in Arnhem voor even helemaal felgeel te kleuren. Om ze te bedanken voor al het werk dat ze het afgelopen jaar hebben gedaan, voor de dieren, de mensen en de natuur, waren ze uitgenodigd om een bezoekje te komen brengen aan Burgers’ Zoo. En de rollen eens voor één dag om te draaien: andere dierenverzorgers aan het werk te zien.

De hele dag hadden BeestenBenders uit Velsen de tijd om op hun eigen houtje het park te ontdekken en van alles te weten te komen over de dieren die daar leven. En wat was dat leuk! Helaas zit De Grote BeestenBende Maand er voor dit jaar op en moeten ze weer een heel jaar wachten. 

De BeestenBende is een gratis ‘club’, voor kinderen van 6 tot 12 jaar uit gemeenten in heel Nederland. Al meer dan 14.000 kinderen zijn in de loop van jaren lid geworden. Als BeestenBende-lid help je mee om je buurt schoon te houden voor mens én dier. In ieder geval één keer per maand ruimen de kinderen in teams hun eigen wijk op, in opvallende outfit en gewapend met knijpers. Elk team heeft minstens één volwassen begeleider. Als blijk van waardering maken de bendeleden in de loop van het schooljaar allerlei spannende (dieren)avonturen mee.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: