2021-10-14 07:00:00 | Grote Productie ‘Mozart in Zandvoort’ van stichting Classic Concerts in AgathakerkZANDVOORT Stichting Classic Concerts houdt zondag 7 november een grootse productie ‘Mozart in Zandvoort’ in de St. Agathakerk in Zandvoort. Het Promenade Orkest en het Oratorium Koor Heilo maken hier hun opwachting, de algemene leiding door Paul Waerts.

De kerk opent om 13.45 haar deuren, aanvang van het concert is 14.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Kaashuis Tromp of te bestellen door overmaking van 20 euro op bankrek.nr. NL57RABO 0384483070 t.n.v. St. ClassicConcerts Zandvoort o.v.v. “Mozart in Zandvoort”. Voor de entree wordt er gevraagd om een een corona-toegangsbewijs (QR-code), een vaccinatiebewijs of een negatieve test niet ouder dan 24 uur. 

De organist is Peter Ouwerkerk. Solisten: Arleen van Wijland – sopraan, Suzanne Smit – alt, Martin van Os – tenor en Jaap de Jonge – bas.

De St. Agatha is gelegen aan de Grote Krocht 45 in Zandvoort.

Voor meer informatie en aanmelden: Toos Bergen 06 518 538 14.Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding: