2021-12-02 11:11:00 | Kerstmarkt in Ammerstol afgelast[ad_1]


  •  

keer gelezen


AMMERSTOL • In verband met de nieuwe coronamaatregelen heeft Feestcomité Ammerstol besloten dat de Kerstmarkt op 11 december niet doorgaat. 

‘Natuurlijk hadden wij gehoopt dat we dit jaar weer een gezellige Kerstmarkt zouden kunnen organiseren, maar nu de besmettingscijfers hoog zijn en er veel extra maatregelen gehanteerd moeten worden, moeten we de knoop doorhakken. Het Feestcomité is ook van mening dat we de verantwoordelijkheid moet nemen om ervoor te zorgen dat we met elkaar zo min mogelijk risico lopen en dan is het organiseren van een Kerstmarkt momenteel niet gepast’, laat de organisatie weten.

Het afgelasten van de Kerstmarkt betekent ook dat de curiosamarkt in de ‘Ammerse Kerk’ niet doorgaat. De verkoopkraam van de kerk zal dit jaar te vinden zijn op de vrijdagochtendmarkt op 10 december op het Kerkplein. Het Feestcomité zal op 11 december wel de kerstboom op het Kerkplein neerzetten en optuigen en roept daarnaast alle inwoners van Ammerstol op om de tuinen en huizen te verlichten voor wat ‘licht in de duisternis’.

[ad_2]


Bronvermelding:nieuws_bron