2021-12-07 08:00:00 | René Snoek draagt Kapsalon Hairstyle in Lekkerkerk over[ad_1]


  •  

keer gelezen


LEKKERKERK • Kapsalon Hairstyle in Lekkerkerk gaat over in andere handen. Eigenaar René Snoek draagt zijn gerenommeerde bedrijf per 1 januari aanstaande over aan Mariëlle de Kooker.

“Het was mijn accountant die me op het spoor zette”, glimlacht René Snoek (63). “Hij was zelf begin zestig, hield zich al bezig met het afbouwen van zijn kantoor en begon met mij ook over míjn toekomst. Ik had op dat moment nog drie salons in respectievelijk Lekkerkerk, Capelle en Bergambacht. In eerste instantie wilde ik helemaal; niet nadenken over het afstoten van een zaak, maar later kwam het besef dat het misschien helemaal niet verkeerd zou zijn om het iets rustiger aan te gaan doen. De salon in Bergambacht heb ik een jaar geleden afgestoten, binnenkort doe ik Hairstyle over aan Mariëlle, een pure vakvrouw die hier al een jaar of tien werkt en er ook écht aan toe was om een eigen zaak te gaan runnen. Natuurlijk vind ik het moeilijk om na 38 jaar afscheid te moeten nemen van mijn trouwe klanten, maar het stelt me wel erg gerust dat Mariëlle de zaak overneemt, inclusief onze medewerksters. Daarmee blijven onze klanten verzekerd van een kwaliteitssalon in het hogere segment, met up to date kennis en kunde en een aandachtsvolle en persoonlijke benadering en service.”

Het Haarkantoor

Mariëlle de Kooker heeft veel zin in haar nieuwe uitdaging. “Aan het concept van de salon ga ik niets veranderen”, zegt ze. “Wel verandert de naam naar ‘Het Haarkantoor’, ga ik wat interieuraccenten aanbrengen en komen en er een nieuwe website en een webshop. De overgang van Hairstyle naar Het Haarkantoor zal vloeiend zijn. heeft er ook mee te maken dat René tot de jaarwisseling nog actief is in de salon en we al een behoorlijk aantal jaren met elkaar optrekken hier aan de Schoolweg. wat ik in René altijd zo enorm gewaardeerd heb is dat hij op voet van gelijkheid met het team is omgegaan. Er was in die zin geen baas-team situatie.”

Afscheid

Zijn afscheid van Hairstyle Lekkerkerk betekent overigens niet dat René Snoek zijn kappersschaar in de wilgen gaat hangen. Hij doet het hooguit wat kalmer aan, stelt hij glimlachend vast. “Mijn salon in Capelle aan den IJssel houd ik aan”, vertelt hij. “Ik zal daar straks zo’n dertig uur per week achter de stoel staan. Met veel plezier, want wil het kappersvak én de mensen nog altijd niet missen. Dat ik straks stop in Lekkerkerk is in relatie tot hen niet gemakkelijk voor me. Maar ik weet dat de salon in goede handen is. Dat geeft me een rustig en goed gevoel.”

[ad_2]


Bronvermelding:nieuws_bron