[28-07-2022 07:46:28]-Nieuws uit Berkelland » Kinderdag in het park bij gemeentehuis – Eibergen, Neede, Borculo en Ruurlo! – Nieuws uit Berkelland

NUMS Provincie Gelderland Vlag - 350X90
Kinderdag in het park bij gemeentehuisBORCULO – Op zaterdag 20 augustus is er op de Kinderdag van alles te doen in het park bij het gemeentehuis in Borculo.
Humanitas Tandem is er voor mensen die anderen willen ontmoeten en da……Lees verder »Rensink stopt met 112Achterhoek-NieuwsACHTEHROEK – Na bijna achttien jaar stopt het bekende platform 112Achterhoek-Nieuws.
Men werkt er enkel met kwaliteitsbatterijen van Son……Lees verder »The Moodchers treden op bij Brasserie De BakkeriejeBORCULO – The Moodchers Tribute band gaat verhuizen met haar jaarlijkse optreden tijdens het Borculose Septemberfeest.
P……Lees verder »‘Hertog Janners’ winnen Pubquiz bij Café de StierEIBERGEN – De Pubquiz en Café de Stier zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Als jaren organiseren ze bij het Eibergse café maandelijks een Pubquiz……Lees verder »Creatieve inloop 60+ in Ruurlo goed van startRUURLO – Op 6, 13 en 20 juli hebben de eerste bijeenkomsten van de creatieve inloop in Ruurlo plaatsgevonden.

Bronvermelding:Nieuws uit Berkelland