4000 witte rozen bij het gemeentehuis in Oss | Omroep Brabant

Bij het gemeentehuis in Oss zijn 4000 witte rozen neergelegd voor Arie den Dekker. Het gaat om een burgerinitiatief van een man die vindt dat Arie slachtoffer is geworden van de rechtsstaat. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Oss #ArieDenDekker #GemeentehuisKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

20 Comments on “4000 witte rozen bij het gemeentehuis in Oss | Omroep Brabant”

 1. Hij was geen immigrant en dan kon hij geen huis krijgen. Over discriminatie gesproken in Nederland, maar wij worden zelf gediscrimineerd door de overheid. Hij was als Nederlander zelf gedupeerd in eigen vaderland. Het kon gewoon niet krommer als dat.

 2. Arie Praatgraag had het wel een beetje aan zichzelf te danken.

  Maar hij wist niet hoe dit soort zaken in elkaar steken dus trek je les hieruit en bemoei je nooit met andermans zaken.

  Rust in vrede.

 3. Diep triest hij wouw alleen een huis dat was het einige ik zie er niks verkeerds is. Maar zo zie je maar weer hoe sommige mensen zijn. En dat van het gemeente huis. Arie den dekker verdiend een standbeeld.

 4. vertrouwen is goed maar controle is beter.
  misschien moeten mensen weer eens leren voor zichzelf nadenken ipv voor alles een incapabele instantie achterna lopen vol zakkenvullers die niet kijken naar de mensen.
  maar kijken naar de cijfertjes gegenereerd door die mensen.

  we zijn niet meer dan een nummertje, een statistiek, of eigenlijk meer een stuk vee….

  bedenk jezelf hoe wij met dieren omgaan.
  zo gaan we feitelijk ook om met ons zelf.

  alles wat we de wereld aandoen doen we tevens ons zelf aan.

  en dat alles om maar in het plaatje van cool genoeg te passen.
  of deugt genoeg…

  wat een verschrikkelijke medemens leef ik tussen….
  de opzettelijke naïviteit is om misselijk van te worden

 5. Praat eerst zijn mond voorbij, wilde per se bescherming in Oss hebben maar dat kan gewoon niet omdat het te dicht bij huis is en dan is hij zo gevonden. Wordt uit huis gezet omdat hij heel veel honden had die hij verwaarloosde en voor erg veel overlast zorgde. Toen hij zijn mond voorbij praatte is zijn huis in brand gezet waarbij er ernstig veel gevaar was voor de onschuldige omwonenden. Ja, het is diep en diep triest dat dit gebeurd, maar als je getuigenbescherming krijgt kun je beter luisteren. Je zult maar iemand moeten plaatsen die al eerder zijn schuilplaats verklapt heeft wat weer kan betekenen dat een huis afgebrand gaat worden met alle gevolgen van dien. Het enige dat ernstig is aan deze situatie is dat hij uiteindelijk in de steek gelaten is. Hij had wel hulp moeten blijven krijgen. Maar als hem hulp aangeboden werd, ging hij er tegenin. Want hij wilde per se bij zijn vrienden in Oss wonen, anders verklapt ie toch wel waar die woont. Jammer

Leave a Reply