Aangestoken motorbrand slaat over op huis | Omroep Brabant

Een tabakszaak met bovenwoningen aan de Cypresstraat in Den Bosch is zondagochtend flink beschadigd geraakt door brand. Het vuur sloeg rond halfzeven over van een motorfiets die voor het huis stond en in brand werd gestoken. De zes bewoners die lagen te slapen konden op tijd het pand verlaten. “We zijn aan de dood ontsnapt.” Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #brandstichting #woningbrandKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

11 Comments on “Aangestoken motorbrand slaat over op huis | Omroep Brabant”

 1. Iedereen kan zien, ook door haar shirt, dat ze in het criminele circuit zit. Dat straalt de boel echt uit.

  Zoals ik het nu kan zien: motor (zo van pas maar op ik heb bescherming van een motorclub), shirt (zo van we weten wie je bent en je moet niet over mij praten), het repertoir van de mevrouw (ja dat zegt eigenlijk maar een ding, en dat is: we dealen. Ze is precies dezelfde persoon als ieder ander wijf die in/met dezelfde handel zit).

  Conclusie:
  De jongen zal wel mishandeld zijn zodat zij haar repertoir kan houden. En zo gaat dat nou eenmaal in de gereguleerde gedoogde onderwereld van Nederland. De politie vind het allang prima als er "minimaal" geweld is en Hollandse mensen met de handel zitten en niet Mexicanen. Die pakken ze meteen snoeihard aan..

  Groeten,

  Jeff

Leave a Reply