Afkoelen tijdens tropische hitte is anders dan normaal | Omroep Brabant

Met de tropische hitte van afgelopen week, zochten mensen naar verkoeling. Dat zorgde voor drukte bij buitenzwembad Wolfslaar in Breda, al gaat het er door corona wel anders aantoe dan normaal. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #HittegolfKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

18 Comments on “Afkoelen tijdens tropische hitte is anders dan normaal | Omroep Brabant”

  1. Omroep Brabant wat zijn jullie zielig zeg.
    Mensen die informatie hebben met betrekking van de anderhalve meter samenleving de comments verwijderen.
    Willen jullie dat de mensen er niet achter komen dat het ONZIN is ???

  2. In het Verantwoord Zwemmen protocol 2.0 van de KNZB staat niet meer dat tijdens banenzwemmen 1,5 meter afstand houden gehouden hoeft te worden. Tijdens banenzwemmen is dus geen afstandsbeperking meer van kracht. Op de kant echter dient wel 1,5 meter tussen volwassenen, die niet van hetzelfde huishouden zijn, gehouden te worden. Per activiteit kunnen de regels anders zijn (Recreatief zwemmen heeft bijvoorbeeld wel nog de afstandsbeperking!)

  3. hmm, en hoe verspreidde die virus zich ook al weer? vocht? als het er is, is dit de grootste virus verzamel plaats die er bestaat en je gaat er vrijwillig in liggen????????????en anders lijkt corona beetje veel bullshitt.

Leave a Reply