Al voor eerste coronapatiënt mondkapjestekort bij GGD’s | Omroep Brabant

Brabantse GGD-medewerkers kochten in februari mondkapjes bij bouwmarkten Karwei en Hornbach. Dit om een dreigend tekort aan persoonlijke beschermingsmiddelen proberen te voorkomen. Dit gebeurde al drie weken voor de eerste persoon in Nederland op 27 februari positief testte op het coronavirus. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #NieuwsKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

46 Comments on “Al voor eerste coronapatiënt mondkapjestekort bij GGD’s | Omroep Brabant”

 1. De Nederlandse bevolking wordt op een verschikkelijke manier in de maling genomen ! Vitamine D is absoluut één vereiste om indien men het virus verkrijgt; enige weerstand hieraan te geven. Uiteraard is hier niets aan te verdienen; het is geen medicijn waar zwaar aan verdient kan worden. Ik raad iedereen aan Dr John Cambell op youtube te volgen, deze arts is al vanaf begin januari hiermee dagelijks te volgen !!! Er zijn diverse mogelijkheden nu om bij ernstge gevallen in te grijpen !!! Helaas blijkt dit in het mooie Nederland nog onvoldoende te worden gewaardeerd !!! Einde verhaal !

 2. Covid-19 (of Sars-2) heeft een 10 keer grotere kans op overlijden dan Influenza. Maar het overleven is voor een grote groep net zo min plezier door het oplopen van blijvende schade aan longen, nieren, hart en het brein. Gezien de reacties in de comments denk ik dat de 2e golf al aan de gang is: zoveel zotheid kan alleen maar uit geinfecteerde breinen komen.

 3. Achterlijke schapen die in muilkorven geloven! Het begint op een religie te lijken. Geloof in iets wat niet bestaat! Een muilkorf is alleen bedacht om te voorkomen dat troep in een open wond kan komen! Bij operaties bijvoorbeeld! Een muilkorf houd geen virus tegen maar zorgt ervoor dat je CO2 wat je uitademt weer in zodat je ziek gaat worden! Bovendien krijg je te weinig zuurstof binnen en ook de troep die in het muilkorfje zit!! Gebruik je gezonde verstand en gebruik geen muilkorf!! Houd geen 1,5 meter afstand en ga elkaar juist knuffelen! Negeer alle knotsgekke maatregelen die nergens op slaan! Boetes laten voorkomen dan is het zomaar gebeurd met de parasieten die ons een DDR 3.0 proberen op te dringen! GAAT NIET LUKKEN KLOOTZAKKEN!

 4. Morgen gaat het weer over de lucht aparaten. '. En dan weer Bla Bla over weinig handen in de zorg. En dan is het met kerst een lockdown, en dan is het kijk is hoe goed onze zorg niet is. Elke dag alleen maar Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla

 5. Geen mondkapje of 1,5 meter,dan kunnen ze schrijven,want het begroting´s tekort moet ergens worden terug verdiend.
  En over dat versturen,Nederland wilt weer het braafste jongetje van de klas zijn,eigen volk mag weer toekijken.
  Oh ja,vergeet niet om in maart weer op ze te stemmen,zou toch zonde zijn dat deze regering verdwijnt die het beste,wat zeg ik ,die het allerbeste met ons voor heeft.

 6. Ik zal toch beter voorbereiden en inlezen voordat je dit nieuws verspreidt. FFP1-mondkapjes zijn voor grote druppels die bij het praten en hoesten vrijkomen.Dit gebeurt echter niet bij het Coronavirus. Omdat dit virus een aerosol is en dus zo klein is dat het door het filter zal gaan.

 7. Maskers helpen niet tegen het coronavirus, het enige dat het tegenhoudt is zuurstof bij het inademen, na 15 minuten heb je al een tekort en keldert je immuniteit naar beneden, en afvalstoffen bij het uitademen. Schei toch een uit met je misinformatie!

 8. Dat was wel een beetje hebberig van die GGD! Straks, met de komende mondkapjesplicht hebben we wéér een tekort, en dat dan voor vele miljoenen besmette Nederlanders. Lekker dan.
  Heeft er iemand nog ouwe sokken?

 9. Jaaaaaaaaaaaa tuuuuuuuuuuuurlijk!!!!!!!!

  Geen geld voor mondkapjes. Wel voor corrupte EU landen.
  Geen geld voor mondkapjes om een zogenoemde pandemie in te dammen. Neeeeeeee..

  Wel geld voor vaccinaties ondanks dat die vele malen duurder zijn en veel meer kosten om te maken. Zodra het zover is..

  Jaaa het is wat met de 'mensheid'

 10. Belangrijk om te weten hoe het gegaan is, maar wat nog belangrijker is: hoe zijn de zaken nu geregeld? Hebben we voldoende mondkapjes, voldoende IC-capaciteit, voldoende GGD-capaciteit voor contactonderzoek, voldoende van die vloeistoffen waar tekort aan was, voldoende medicijnen die (enige) werking hebben, kortom, hoe goed zijn we voorbereid om de 2e golf die er onmiskenbaar zit aan te komen?

 11. Als we het toch over de kapjes hebben. Ik vind het nog steeds absurd dat deze tijdens een "pandemie" niet door de overheid worden uitgegeven. Nu moet men er te veel voor betalen of 4 weken wachten totdat hrt vanaf AliExpress binnen komt. Dus we moeten ons allemaal "beschermen" maar zoek dat dan maar lekker zelf uit.

 12. SLECHTS 5 MAANDEN ………………….
  'Het is maar een masker' zal heel snel veranderen in 'Het is maar een vaccin'. In minder dan 5 maanden heeft onze regering het land met succes onderverdeeld in 'gehoorzame maskerdragers' en 'egoïstische mensen die weigeren maskers te dragen'.
  In minder dan 5 maanden heeft onze regering bepaald welke evenementen acceptabel zijn en we mogen bijwonen, en welke niet. Gewelddadige rellen zijn acceptabel en worden aangemoedigd, terwijl familiebijeenkomsten en vieringen niet zijn toegestaan. In een afstudeerlijn staan ​​is een 'veiligheidsrisico', maar in de rij staan ​​bij winkels met grote dozen is dat niet.
  In minder dan 5 maanden slaagde onze regering erin familiebedrijven te sluiten en verrijkte het grote bedrijven waarin het belangen had.
  In minder dan 5 maanden overtuigde onze regering de mensen om te geloven dat een geldloze samenleving een goede zaak is – in naam van een door de overheid gesponsord virus.
  In minder dan 5 maanden heeft onze regering scholen gesloten en het onderwijs permanent 'geherstructureerd' – onder het mom van 'openbare veiligheid'.
  In minder dan 5 maanden liet onze regering zien hoe gemakkelijk angstige mensen zich aanpassen aan leefstijlbeperkingen die GEEN wetenschappelijk uitgangspunt hebben. Onze regering heeft angst aangevoerd als leidend principe bij de meerderheid van de bevolking in Amerika. Maar de burgers zijn niet bang voor de machthebbers, die verantwoordelijk zijn voor het verwijderen van hun vrijheden en levensonderhoud. In plaats daarvan zijn ze bang voor hun buren, familie, menselijk contact en de lucht die ze inademen. Onze regering heeft hysterie veroorzaakt.
  In minder dan 5 maanden bracht onze regering een vrij volk tot slaven terug tot het systeem dat hen onderdrukt. Mensen die maskers dragen 'voor het goede doel', zullen zich als eerste aanmelden voor het nieuwe vaccin dat geen longitudinale veiligheidstests zal ondergaan. Wat nog verontrustender is, is dat dit vaccin door onze regering zal worden gebruikt als de standaard beslissende factor in Ons leven vooruit gaat. Denk je nog steeds 'Het is maar een masker'? Wacht totdat je te horen krijgt dat je niet naar een winkel kunt gaan zonder het bewijs dat je het Covid-19-vaccin hebt. Wacht totdat je niet naar buiten kunt gaan, reizen, winkelen , of ga naar een dokter, zonder bewijs dat u geen 'risico' bent voor anderen.
  U realiseert zich wel dat onze regering ons met succes heeft gedicteerd wanneer we buiten mogen zijn, waar we mogen gaan en hoe onze kinderen zullen worden opgevoed – in minder dan 5 maanden. Een meerderheid van de bevolking volgt blindelings hun illegale dictaten op, allemaal omdat hen dat wordt opgedragen. Ze zullen dit gedrag ook herhalen met het vaccin voor hun door de overheid gesponsorde 'virus'. Het ging NOOIT om een ​​masker, het ging altijd om controle.

Leave a Reply