Als robot kan zieke Emma (9) toch bij de les zijn | Omroep Brabant

Veel kinderen zijn blij dat ze weer naar school mogen en naar de les kunnen, maar de 9-jarige zieke Emma uit Hank moet nog steeds thuisblijven. Emma heeft Q-koorts en daardoor heeft ze een lage weerstand. Naar school gaan is door het coronavirus te gevaarlijk. Maar daar hebben ze op basisschool De Wilgenhoek in Hank een bijzondere oplossing voor bedacht door middel van een robot. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #corona #qkoortsKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

38 Comments on “Als robot kan zieke Emma (9) toch bij de les zijn | Omroep Brabant”

  1. 2:58 Wat is eigenlijk een bijvoegelijk naamwoord? Een bijvoegelijk naamwoord is een woord dat iets zegt over een zelfstandig naamwoord. Kun je zo weer verder? Mooi zo! Nou nou nou juf… toch wel erg superspeed zo dacht ik, ik hoop niet dat u alle vragen van Emma zo beantwoordt. En de vraag is of ze het nu zelf wel begrijpt. Begrijpt u wel? Kunt u zelf zo weer verder? Mooi zo!

  2. Gouden tijd voor de pers. Geen komkommertijd dit jaar en alles wordt uit de kast gehaald om er een sensationeel drama van te maken. Laat dit meisje met rust en gebruik haar niet om tranen te trekken en corona angst te verspreiden. Dit heeft totaal geen nieuwswaarde. De pers hoort de waakhond van de democratie te zijn, maar die waakhond slaapt, en slaapt diep. Daarom hebben we binnenkort ook geen democratie meer.

  3. je kan er ook gewoon een laptop zetten inplaats van zo´n mislukte robot die iemand heeft uitgevonden om daar alleen geld mee te verdienen en kunnen de klasgenoten ook haar zien lijkt mij veel handiger.

  4. Wat zou dat ding gekost hebben? 15.000 euro? Kan je daar niet gewoon een laptop met wieltjes neerzetten? Dan kunnen de kinderen haar ook zien! Die humanoïde robots zijn SUPER OUDERWETS, STIKDUUR en SLECHT ONTWORPEN!!

  5. whahwah thuis les…. luie docenten… uit ervaring weet ik elk ander land juf of meester online klas als schooltijden… In Nederland vrijdag haalt pakketje papa of mama de boel op en maandag 2 minuten bellen en vrijdag als het kan 1 minuut 1 keer per maand even half uurtje en volledig salaris om geen reet te hebben gedaan… Nederlandse docenten dat bedoeld men hier???

  6. Met angst kan je mensen alles laten doen wat je wilt (en elke vorm van technologie verkopen). Daarom is er elk jaar een nieuwe 'crisis'. De echte crisis zit toch echt in de hoofden van mensen. Straks na Corona praten ze je een huizencrisis aan (terwijl de prijzen nog steeds stijgen vanwege het lage aanbod). Dan is er weer een zorgcrisis, een leraren crisis, een Sars-ebola crisis, een terroristische dreiging (die bestaan nu even niet meer?), een Rusland is de vijand crisis, een China is de vriend crisis, een WHO weet wat het beste voor je is crisis, een stijgende zeespiegel crisis, een droogte crisis, een voedselcrisis etc. Oh ja, de favoriet vergeten: economische crisis.

Leave a Reply