Annie is de Willy Wonka van snoepfabriek Lonka | Omroep Brabant

Een zoete geur vult de grote fabriekshal van Lonka in Roosendaal. Verse blokjes noga en fudge karamel verlaten de transportband in afwachting van de smachtende zoetekauwen. Ook Annie Vergouwen (69) is dol op de snoepjes. Al meer dan een halve eeuw beleeft ze het voorrecht om er iedere dag tussen te mogen werken. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Snoep #Lonka #RoosendaalKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

6 Comments on “Annie is de Willy Wonka van snoepfabriek Lonka | Omroep Brabant”

  1. Ik weet niet waar de corona maatregelen zijn ik zie geen ander have meter afstand houden en ook geen mond kapje.s en geen hand schoenen dragen men grijpt zo in het eten en dat is niet alleen in de snoep fabriek zo maar ik in meedere fabrieken kan iemand mij daar een goed antwoord op geven.

Leave a Reply