ANWB stuurt vakantiegangers veilig op reis | Omroep Brabant

Tientallen vakantiegangers zijn zaterdagochtend bij het Brabantse Hazeldonk gestopt voor een laatste vakantiecheck van hun voertuig door medewerkers van de ANWB, Kwik-Fit en Autotaalglas. Een woordvoerder van de ANWB spreekt van een goede opkomst, ongeveer even groot als vorig jaar. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #vakantiecheck #ANWBKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

3 Comments on “ANWB stuurt vakantiegangers veilig op reis | Omroep Brabant”

  1. Helaas ook vliegvakantie afgelast. Te veel regels en je bent niet vrij in reisen en in andere dingen. Te veel risico dat je in quarantaine moet terwijl je geen virus heeft want de korts kun je door veel andere dingen krijgen of zat je net in het zonnetje en dan gaan jou vakantie…

  2. “vakantiegangers”
    Noem het liever COVID verspreiders!

    Op vakantie kunnen ze wel, maar straks als ze terug zijn gaan ze weer miepen over dat ze moeten thuisblijven om het covid risico!

Leave a Reply