Arie den Dekker overleden nadat hij zichzelf in brand steekt | Omroep Brabant

Arie den Dekker is maandag overleden, nadat hij ernstig gewond raakte bij het gemeentehuis van Oss. Volgens zijn advocaat stak hij zichzelf in brand uit wanhoop. Den Dekker zat eerder in een getuigenbeschermingsprogramma en was al jarenlang in conflict met de gemeente. Volgens de politie ging het om een uit de hand gelopen protestactie. De laatste voicemail aan zijn advocaat doet sterk vermoeden dat Den Dekker zichzelf maandag doelbewust van het leven heeft beroofd.

Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #ArieDenDekker #OssKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

26 Comments on “Arie den Dekker overleden nadat hij zichzelf in brand steekt | Omroep Brabant”

  1. Geen hulp, geen ondersteuning, geen woonruimte, geen aandacht, geen veiligheid. Het is de schuld van de gemeente ze hebben hem niks geregeld. Hij is alles kwijt om de politie te helpen en de politie hebben dus niks gedaan, de politie en de gemeente zijn de reden dat deze man nu dood is….

  2. Het lijkt wel op de verhaallijn van de bende van Oss. Wanneer wordt de marechaussee weer ingezet? Burgers zwijgen over misdrijven uit angst.Het lokaal bestuur lijkt niet opgewassen tegen de criminelen.

  3. Als ik familie of goede bekende was van Arie den Dekker wist ik precies wat de volgende brand in Oss zou worden. Plat branden dat kamp daar in Oss met de Familie R als aanmaak blokjes. Oog om oog

  4. Dit doet me wat denken aan die zaak van jaren geleden met die kerel met zijn kruisboog die van zijn huis een 'vesting' had gemaakt die ook omwille van kampvolk moest vrezen voor zijn leven.

Leave a Reply