Armpje drukken tegen Rico Verhoeven

Armpje drukken tegen Rico Verhoeven: de zesvoudig wereldkampioen kickboksen. – Da’s vragen om problemen. Maar toch stonden ze er gisteravond voor in de rij in Breda.
Kickbokser Rico Verhoeven uit Halsteren is DE beste ter wereld. EEN bonk stalen spieren. Maar ja, zo van dichtbij ziet ie er ook weer niet ZO gevaarlijk. Dus dachten een paar waaghalzen in Breda een kans te maken met handje drukken. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #RicoVerhoevenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

28 Comments on “Armpje drukken tegen Rico Verhoeven”

  1. Al die haters van Badr hari.
    Badr deed vwo een slimme jongen gaf school op voor kickbox, groeide uit tot de beste kickboxer aller tijden. Vulde alle stadions elke bezoeker kwam voor hari. Brak records meer dan 90 wedstrijden op ko gewonnnen. Sloeg de beste kickboxers neer alsof het niets was. Hij heeft heel veel behoeftigen mensen geholpen in marokko en meerdere landen. Meegeholpen aan scholen bouwen, en ziekenhuizen. En hij deed het niet voor schouderklopjes. Ik heb veel respect voor Badr hari. De media heeft hem zwart gemaakt enkel in nederland wordt hij gehaat maar derest. Van de wereld wil iedereen op de foto met hem. De nederlanders geloven te veel in de media en nemen dat als leidraad logisch dat je zo n negatieve beeld krijgt over iemand verdiep je in iemand voordat je oordeelt

Leave a Reply